När du vill skydda din “padda” är ett stiligt svart iPadfodral ett utmärkt alternativ! Det finns dock vissa faktorer du bör ta hänsyn till när du väljer mellan olika fodral. Här belyser vi därför några av de saker du bör tänka på när du är i färd med att köpa ett nytt skydd till din iPad.

Hur mycket skydd behöver du?

Svaret på denna fråga besvarar du enklast genom att svara på en motfråga: hur klumpig är du? Detta är det första du behöver ta reda på när du ska köpa ett nytt, svart iPadfodral till din surfplatta – hur mycket skydd behöver fodralet ge? Om du vill kunna släppa din padda på asfalt utan att behöva bekymra dig, eller att den ska överleva ett dopp i poolen eller sjön, behöver du ett fodral som ger ett riktigt bra skydd.

Om du istället är väldigt försiktig med din iPad och bara vill ha ett enkelt skydd, behöver du inte spendera särskilt mycket pengar på ditt nya iPadfodral. Som du märker finns det en tydlig avvägning du måste göra mellan nivå av skydd å ena sidan, och extra vikt och otymplighet å andra sidan.

Enkelt, svart iPadfodral

Ibland kan det kännas nästintill skamligt att behöva täcka över sin iPad och dess stilrena design med ett fodral. Om stil är viktigare för dig än skydd, bör du välja ett tunnare fodral till din surfplatta. Det kommer skydda mot repor på de områden som det faktiskt täcker, och kommer dessutom att öka möjligheterna för att din padda klarar sig när du tappar den i marken (även om du inte kan räkna med detta).

Ett svart iPadfodral är ett utmärkt val, då det är stilrent och minimalistiskt. Det fina med ett lite enklare skydd till din iPad, i jämförelse med de tuffare fodral som är framtagna för att tåla rejäla stötar, är att du inte behöver lägga ner särskilt mycket pengar och ändå får ett fullgott grundläggande skydd mot stötar och repor. Såvida du inte har tänkt ta med dig din padda ut i naturen och campa eller vandra med den, räcker sannolikt ett snyggt och enkelt fodral alldeles utmärkt! Här kan du hitta ett snyggt fodral som jag gillade till min iPad!