Vet mer om trollkarl Caroline Ravn

Hon har sålt ut föreställningar både i Sverige och i USA, tagit emot flertalet fina priser och trollbinder människor i alla åldrar med sina magiska trolleritricks. Carolina Ravn är en svensk magiker och en skicklig trollkarl som minst sagt har många ess i rockärmen. Med ett brett tjänsteutbud passar hon utmärkt att boka in till olika typer av evenemang och festligheter, både för att förmedla storslagna shower men också som bland annat konferencier.

Bjuder på magiska shower

Som prisbelönt i Svenska Mästerskapen och i nordiska mästerskapen, med utsålda teatrar i USA och andra länder och utsedd till Årets inspiratör kan man räkna med att trollkarlen Caroline Ravn entrar scenen med både skicklighet och säkerhet. Hon bjuder på fartfyllda trollerishower och har turnerat runt hela Sverige med sig egna show ”Where the magic happens”, och det med bra betyg från publiken.

Förutom den egna showen erbjuder hon även skräddarsydda föreställningar till den som önskar det. Dessa passar bra för till exempel företagsevenemang och andra liknande tillställningar för den som vill ge någon alldeles extra till gästerna. Showen anpassas efter egna önskemål och blir på så vis väldigt personlig och träffsäker.

Talare och inspiratör

Caroline Ravn är inte bara trollkarl utan också en utmärkt talare. Hon tar sig an olika typer av uppdrag även inom det här området, så som att agera konferencier på konferenser såväl som galor och festligheter. Talet blandas givetvis med magi och trolleri vilket ger ett unikt upplägg som få andra kan erbjuda.

Boka för evenemang och annat

Den som letar efter en trollkarl som bjuder på något utöver det vanliga, vare sig det är till ett större företagsevenemang eller till en mindre privat tillställning, finns Caroline Ravn tillgänglig för bokning. Kanske letar du efter en mångsidig konferencier som kan bjuda på något mer än att bara prata eller så vill du ha någon som kan mingla runt bland gästerna och samtidigt visa upp spännande trolleritricks. Den som vill slå på stort kan bjuda sina gäster på en magisk show men många häftiga inslag, som dom garanterat kommer att minnas och bära med sig.

En trollkarl som Caroline är passionerad i sitt yrke vilket märks och bidrar till det där lilla extra. Hon har fina referenser som finns att läsa på nätet och att döma av dessa många nöjda kunder.