En varm fläkt som tar håret i vilda svängar och får det att smättra till i ansiktet. Solglasögonen skyddar mot solen som bländar så snart man kliver ut ur husens skuggor. Sandaler släpper in gruskorn och grässtrån mellan tårna. Sommar, sol och värme likställer ett automatiskt klädbyte för fräschare kroppsklimat. Vi kan med huttrande gåshud ta på oss dessa magiskt kvinnliga plagg under andra årstider. Men låt oss vara ärliga, klänningen hör främst hemma till sommaren och dess vackra dagar. Med undantag av särskilda tillställningar när man vill vara extra fin.

Ta tillfället i akt

Varje klänning har sitt tillfälle. Samtidigt som varje tillfälle tilltalar rätt val av klänning. Klänningen kan vara klädesplagget som kan bära flest olika typer av klädkoder. För cocktailfester, galna utekvällar, varma sommardagar, den formella arbetsdagen, tokiga festivalresor och den högtidliga bröllopsdagen med de väl utvalda brudtärnorna. Du kan hitta en klänning för varje tillfälle. Du ska bara veta vad du letar efter, vilket bara det är en konst i sig. Du kan glömma alla tips och tricks för hur du ska passa in i din drömklänning. Drömklänningen ska passa just dig!

Vilken klänning passar dig?

Precis som varje kvinna har fått gåvan med olika former på kroppen, så har även klänningar designats därefter. Det kan vara svårt att tro först, med ett utbud och lockande marknadsföring med klänningar som alla är skapta för att sitta perfekt på pinnsmala modeller. Men då är ju faktiskt verkligheten goda nyheter! Det finns klänningar för alla kroppsformer. Det magiska med just klänningen är, att den kan lyfta fram just din kropp på det bästa sättet. Låt den markera din form och visa dig precis som du är. Det kommer bli ett fantastiskt resultat! Med olika färger, mönster och detaljer kan du ge ännu fler uttryck vem du är. Vill du visa din friare och vildare sida kan du ta helgens kväller i akt och krydda till det lite till helgens utgång, när de vanliga klädnormerna för en natt ändras. Eller är normer generellt inte din grej – så bra, kör på hur du vill. Du har hela din garderob till förfogande alla dagar i veckan!