Alla män som har ägnat sig åt våtrakning och är någorlunda i de olika produkter och verktyg som finns på marknaden idag är säkert väl medvetna eller bekanta med varumärket M¸hle. Det är nämligen en av de världsledande tillverkarna när det kommer till rakprodukter. Detta varumärke har även en underlinje, HJM, vilken erbjuder produkter för rakning till ett lite lägre pris. Det är med andra ord ett varumärke för den som är lite mer prismedveten. Kvaliteten på produkterna från HJM erhåller förstås en mycket hög kvalitet, trots att de är betydligt billigare än vad produkterna från jätten M¸hle är. Sortimentet tillverkas i Tyskland och du kan finna produkter och verktyg som rakborstar och raktvålar i det.

Kvalitet till rätt pris

HJM är som nämnt det perfekta märket för den som känner att den inte vill lägga fullt så mycket pengar på sina rakningsprodukter som de dyrare märkena kräver, men ändå erhålla en liknande kvalitet. Att köpa produkter från en underlinje som HJM kan kännas mycket tryggt och säkert för konsumenten som efterfrågar just kvalitet eftersom att den faktiskt går i ett välkänt och eftertraktat varumärkes fotspår.

I webbutiken Shavingroom.se finns det ett litet utbud av HJM. Det är då främst rakborstar som erbjuds. Alla rakborstar från HJM är tillverkade av äkta grävlingshår som ger borstarna maximal möjlighet att binda den nödvändiga mängd vatten som krävs för våtrakning. Om man tar ordentligt hand om sin rakborste kommer den garanterat att kunna hålla för många års rakning. Detta är ytterligare ett gott exempel på varför det kan vara mycket prisvärt att handla från HJM; produkterna är högkvalitativa trots sitt låga pris. På Shavingroom kan man finna en enklare modell av borste som är tillverkad av imiterad sköldpaddskal med maskinbunden borst och handtag av plast. De beskriver den själva som den optimala borsten att använda om man vill prova på våtrakning utan att lägga för mycket pengar på det. Med andra ord kan det vara den perfekta borsten att inleda sin våtrakningskarriär med.

Om man inte själv söker efter en rakborste kan en från just HJM vara utmärkt att ge bort till någon som vill börja våtraka sig. På Shavingroom kan man själv plocka ihop ett spännande kit av produkter och verktyg som behövs för att en vän skall få sig en god start. De erbjuder även sina kunder att handla färdiga set som de själva har satt ihop för att man skall få ut det bästa av sin rakning. Kort sagt finns det mycket spännande att finna på Shavingroom, men HJM är ett varumärke som man absolut bör uppmärksamma på grund av dess prisvärdighet.